Швидко гроші – кредит від «Ваша Готівочка» за 20 хвилин



Отримувати гроші ще ніколи не було так швидко та просто. Лише 20 хвилин за чашкою чаю чи по дорозі додому і Ви станете клієнтом «Ваша Готівочка» та отримаєте доступ до послуг компанії
Що можна зробити за 20 хвилин? Можна випити чашку кави, поспілкуватися із сусідом, доїхати з дому до роботи, приготувати та з’їсти яєчню. А ще за 20 хвилин можна отримати позику від «Ваша Готівочка» на вигідних умовах, що Ви оберете самі! Спробуйте та пересвідчитеся, що немає нічого простішого, ніж відкрити кредит в «Ваша Готівочка»!

Позика готівкою або безготівковий кредит – стандартний вибір для клієнтів «Ваша Готівочка»
Ви можете знаходитися де завгодно і займатися будь чим, але в разі, якщо Вам терміново знадобляться гроші, «Ваша Готівочка» завжди зможе прийти Вам на допомогу. Завдяки онлайн сервісу ми можемо надавати безготівкові позики українцям будь-коли та за будь-яких умов. Посеред ночі та у святковий день, у вихідний чи в будень день, без довідок про доходи, справки з місця роботи, перевірки кредитної історії та інших формальностей, що роблять процедуру банківського кредитування складною та довготривалою.«Ваша Готівочка» спеціалізується на споживчому кредитуванні та надає швидкі позики, отримання яких займає не більше двадцяти хвилин. За цей час клієнти проходять реєстрацію, обирають умови, на яких отримати кошти, заповнюють заявку на кредит та отримують переказ в разі підтвердження заявки.Для того, щоб з першого разу Ваша заявка була одобреною, рекомендуємо Вам ознайомитися з невеликим переліком вимог до клієнтів компанії і дізнатися, хто і на яких умовах має право користуватися послугами компанії.

Онлайн реєстрація та створення заявки, як пройти та отримати згоду
Основна вимога до українців, що хочуть стати клієнтами «Ваша Готівочка», – надання максимально достовірної інформації під час реєстрації. Реєстрацію можна пройти в режимі онлайн 24/7 або звернутися до одного з наших відділень. Просто з сайту нашої компанії Ви матимете змогу приступити за заповнення анкети клієнта або знайти адресу відділення, що знаходиться ближче за все до Вашого фактичного місця перебування.Щоб перейти до реєстрації в режимі онлайн, необхідно натиснути на кнопку «отримати позику», що розташована під кредитним калькулятором. Щоб знайти відділення, необхідно зайти в розділ «контакти», вказати область та місто, та на карті знайти саме те відділення, до якого Вам буде зручніше дістатися.У випадку вибору онлайн реєстрації, заповнення анкети та створення заявки на кредит Ви робите виключно самостійно. У відділеннях цю задачу виконують наші менеджери.Анкета містить наступні питання: персональні дані клієнта (ПІБ), контактні дані (номер мобільного та адреса електронної пошти), код ІПН, дата народження. Ця інформація є суттєвою та важливою, відносьтеся до заповнення анкети відповідально.В разі спроби відкрити позику в режимі онлайн єдина змога перевірити надану інформацію на достовірність – співставити інформацію про власника банківської картки, дані про яку будуть вказані в заявці, із даними вказаними в анкеті клієнта. У разі неспівпадіння інформації, навіть банальної помилки під час друку персональних даних, інформація не буде ідентичною, а заявка буде автоматично відхилена.При зверненні до відділення інформація береться з документів, оригінали яких клієнти надаються менеджерам. З документів Вам знадобиться лише паспорт та ІПН. Жодних довідок про доходи, справок з роботи та перевірок на наявність поточних заборгованостей перед іншими кредиторами. Якщо Ви не вперше звертаєтеся до «Ваша Готівочка» та цікавитеся чи можна взяти кредит ще раз, єдине, що може стати на заваді безперешкодному підтвердженню заявки на кредит – наявність непогашеної заборгованості перед компанією.Ще один нюанс, який має суттєве значення при розгляді заявки на кредит, – вік клієнта. Українцям у віці від 18-ти років до 21-го року підтверджуються лише безготівкові позики на банківську картку, незалежно від того чи відбувається онлайн реєстрація, чи особа звертається безпосередньо у відділення «Ваша Готівочка». Особи, яким вже виповнився 21 рік, мають право претендувати на готівкові позики. Готівку можна отримати лише у відділеннях компанії.

Гнучкі умови кредитування: позики до 7000 гривень під 2% на 16 діб
Щодо умов кредитування, то вони однакові як для готівкових, так і для безготівкових позик. Клієнти компанії можуть отримати у користування будь-яку суму коштів від 200 до 7000 гривень. Строк, протягом якого можна користуватися грошима, може становить 16-ть діб, але може бути подовженим в разі необхідності або меншим, від однієї доби. Дострокове погашення позики не вимагає ніяких додаткових операцій, Ви просто звертаєтеся до компанії фізично або в режимі онлайн на нашому сайті, повертаєте кошти, що були надані Вам у користування та сплачуєте суму нарахованих комісійних.При бажанні подовжити термін використання коштів, необхідно своєчасно звернутися до компанії, не пізніше дати погашення кредиту, оформити заявку на його подовження і сплатити лише суму нарахованих комісійних. Комісія становить 2% від розміру позики та нараховується щодня, протягом усього періоду використання коштів.Реєструйтесь в програмі мікрокредитування та отримайте змогу взяти швидкий кредит в розмірі 7000 гривень швидше, ніж випити чашку чаю.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат