На Тячівщині водій БМВ насмерть збив велосипедиста

11.12.2018 19:12 КРИМІНАЛ

Вчора, 10 грудня, близько 20:00, правоохоронці отримали повідомлення від 28-річного мешканця села Лази, що на Тячівщині. Чоловік розповів, що рухався на автомобілі «BMW» по вулиці Головній в селі Грушово і наїхав на велосипедиста. За словами водія, чоловік раптово виїхав на проїжджу смугу.

У селі Грушово Тячівського району водій «BMW» наїхав на велосипедиста, який раптово виїхав на дорогу. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. За фактом розпочато кримінальне провадження.

Травми, отримані 63-річним мешканцем села Грушово, виявилися смертельними. За результатами медосвідчення, водій «BMW» був тверезим. Автомобіль та велосипед правоохоронці вилучили та помістили на спецмайданчик Тячівського відділу поліції.

За фактом працівники спеціалізованого відділу з розкриття злочинів у сфері транспорту слідчого управління   ГУНП в Закарпатській області розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
https://zk.npu.gov.ua/news/porushennya-pravil-dorozhnogo-ruxu/praczivniki-slidchogo-upravlinnya-policziji-zakarpattya-vstanovlyuyut-obstavini-smertelnoji-dtp/

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат