У лісівників Закарпаття відбулись вибори

15.11.2018 17:11 ПОДІЇ

Сьогодні, 15 листопада, в конференц-залі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулась позачергова звітно-виборча конференція Закарпатської обласної організації Товариства лісівників України.

Розпочали захід із підведення підсумків діяльності організації за дев’ять місяців поточного року. За цей час обласною організацією Товариства лісівників України в Закарпатській області було проведено ряд галузевих конкурсів, які започатковуються Всеукраїнською радою Товариства лісівників України. А це: участь у ряді акцій з лісовідновлення «Майбутнє лісу у твоїх руках», «День довкілля», тиражування продукції (буклетів, календарів, листівок, тощо) до Дня працівника лісу.

Також обговорили присутні фінансово-господарську діяльність організації. Слід зауважити, структура товариства існує за рахунок добровільних внесків членів, яких станом на 1 січня 2018 року нараховується 1392 чол. Кошти використовувались на інформаційно-технічну підтримку лісової галузі, проведення галузевих конкурсів, виготовлення друкованої продукції, а також на потреби заробітної плати.

Головним питанням конференції стало обрання нового голови Закарпатської обласної організації Товариства лісівників України. Оскільки очільник товариства, головний лісничий ЗОУЛМГ перший заступник начальника Ігор Коцур, склав повноваження, під час конференції було обрано обласну раду з-поміж семи членів організації. Вона й обрала нового голову, яким став заступник начальника Закарпатського ОУЛМГ Василь Кий.

Новообраний голова подякував присутнім за довіру та поставив першочерговим завданням активізувати роботу організації на більш високому рівні. Також за рекомендації голови було обрано заступника та вченого секретаря, якими стали Ярослав Гоголюк та Марія Станкович, відповідно.

Присутній на конференції начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга подякував за роботу екс-керівнику Товариства лісівників України на теренах Закарпаття Ігорю Коцуру та побажав вже новому керівництву успіхів у роботі та відмітив важливу роль Закарпатської обласної організації Товариства лісівників України у розвитку лісової галузі краю.

Валерій Мурга наголосив: «Лісівнича організація повинна бути потужною та дієвою. У першу чергу це має відображатись на роботі з громадськістю та бути максимально відкритою, пропагувати щоденну роботу працівників «зелених легенів».

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат