В Мукачеві побили поліцейського

18.10.2018 18:43 КРИМІНАЛ

Житель Кольчина вдарив поліцейського, йому загрожує 5 років тюрми.

Поліція Мукачева розслідує факт спричинення тілесних ушкоджень правоохоронцеві під час виконання ним службового обов’язку.

Інцидент трапився цієї ночі на автозаправці по вул. Матросова. Двом відвідувачам було відмовлено у продажі алкоголю. Вони почали порушувати громадський порядок. Працівники АЗС викликали наряд поліції охорони. Поліцейські, які прибули на місце події, спробували заспокоїти чоловіків. Але ті поводилися агресивно на зауваження поліцейських не реагували, один з них вдарив правоохоронця.

Обидвох хуліганів затримали. Ними виявилися мешканці села Кольчино Мукачівського району 27-ми та 35-ти років. Обидва були у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов‘язків слідчі Мукачівського відділу відкрили кримінальне провадження. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат