Москаль: «Ужгородське військове лісництво експортує деревину закордон, замість того, щоб відправляти

09.10.2018 12:24 КРИМІНАЛ

Державне підприємство «Ужгородське військове лісництво», яке має 9 тисяч 828 гектарів лісу, починаючи з 2016 року, 42 рази експортувало деревину в країни Євросоюзу.

– Серед отримувачів продукції – приватні фірми з Австрії, Словаччини, Угорщини, Італії, Чехії, Румунії та Німеччини, – заявляє Геннадій Москаль. – Весь список подається нижче. Тобто замість того, щоб відправляти деревину на Донбас для наших військових, які відчувають її гострий дефіцит (знаю це з досвіду роботи в Луганській військово-цивільній адміністрації), діяльність державного підприємства, яке належить до Міністерства оборони України, направлена на вивезення деревини в країни Євросоюзу й продаж її за копійки. І після цього Міноборони ще хоче погодження від ОДА на призначення керівником Ужгородського військового лісництва теперішнього в.о. директора. Звісно, що цього не буде.

Як уже повідомлялося, в структурі державного підприємства «Ужгородське військове лісництво» працевлаштовані мало не всі родичі керівника: двоюрідні сестри, двоюрідні брати, племінники, зять брата тощо.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат