Міжнародний молодіжний фестиваль «Beauty around me», що пройшов в Ужгороді, об’єднав молодь світу

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА 25.09.2018 18:00 ДОЗВІЛЛЯ

Вже втретє спільно з громадськими організаціями та за підтримки Міністерства Молоді та спорту України ми провели Міжнародний молодіжний фестиваль «Beauty around me» у місті Ужгороді. Цього року фестиваль відбувся 20-22 вересня і об’єднав молодь із восьми країн під гаслом «Єдині в різномаїтті».


До Ужгорода прибуло понад 90 молодих людей з усієї України, Угорщини, Словаччини, щоб обмінятися досвідом, культурними традиціями та вчитися цінувати та поважати культуру інших народів. У фестивалі взяла участь також молодь із країн Африканського континенту та Індії, яка наразі навчається в Ужгородському національному університеті та молодь із США, що є волонтерами Корпусу Миру і працює у різних містах Україні.

«Цей фестиваль вчить цінувати культури та традиції різних народів і спрямований на руйнування стереотипів та створення почуття толерантності через позитивну атмосферу культурного і традиційного обміну унікальних і яскравих традицій народів, які складають наш регіон та закордонних гостей, які взяли участь у фестивалі» - повідомила начальник відділу молодіжної політики Управління молоді і спорту Закарпатської ОДА та ініціатор заходу Ірина Савченко. Фестиваль проходив три дні. На Молодіжному Форумі, яким розпочався фестиваль 20 вересня під гаслом «Єдині в різноманітті», молодь ділилася досвідом, знайомила з культурою та здобутками своїх країн. У п’ятницю, 21 вересня, під час цікавих квестів та ігор, спрямованих на побудову команди та взаєморозуміння, учасники демонстрували толерантність та довіру один до одного, не зважаючи на різне громадянство, національність, традиції, культуру та мову. А на крос-культурній вечірці танцювали танці різних народів. На ярмарці культур «United in diversity», яка відбулася 22 вересня на площі Театральна, ужгородці мали можливість відвідати локації культур, зануритися у їх колорит, сфотографуватися з ними, поспілкуватися та скуштувати національні страви. Навіть післяобідній дощ не зіпсував настрій учасникам та не завадив провести справжнє свято єдності і дружби народів. А чотиригодинний концерт, який підготували та провели самі ж учасники, вразив глядачів.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат