С. Ратушняк: Партія-банда братків Балог   ЄЦ і ПР продовжують грабувати краян

admin 08.04.2015 17:58 ПОДІЇ

Політик Сергій Ратушняк прокоментував сьогоднішній дерибан на сесії облради та можливий завтрашній дерибан на сесії Ужгородської міськради.

Партія-банда братків Балог - "Єдиний центр" (ЄЦ) і ПР продовжують грабувати краян. Саме так виглядають проекти рішень балогиних обласної і ужгородської міської рад. Під час війни в державі зграя ЄЦ краде з обласного бюджету десятки мільйонів на так звану профілактику і роз'яснювальну роботу серед циган і молоді в боротьбі проти туберкульозу, СНІДу, сіфілісу і т.п.   Попередні роки також відмічалися такими чеснотами. Додайте до цього ЩОРІЧНІ десятки мільйонів на садівництво і виноградарство, розкислення земель, віртуальні дамби тощо і вам стане зрозумілим чому сади, виноградники, горіхові сади по 50 Га в одні руки... ростуть в нашому краї тільки у Балог і Петьовки.
В   Ужгороді, яке стало циганським табором за останні п'ять років по формі і по суті міської ради і його чисельних очільників, найбільш "актуальними" намалювалися питання 65 земельних ділянок (!) афганцям (які і квартирами і ділянками вже 20 років як забезпеченні) і будування гідроплотин під міні-ГЕС для банди Балог-Ковача(кіловольта) і галицьких контрабандистів Андріївих.   На вершині процесів -- бандюк Волошин, якого дахують прокурори-мільйонери Малинич і Зарева.

Ось так закарпатці і ужгородці, зокрема, сформували собі владу, отримавши від Балог по 200 грн. І мера, і міську, і обласну, і всі інші ради в області. Не соромно? Жодної патріотичної партії і постаті при владі в краї. Дожились. Тільки в дзеркало і волати: - "Ганьба!".

admin

Коментарі :


14.04.2015 20:23 а есче

а также василя тимофеича и и. заслабского


08.04.2015 18:11 Василь Тимофійович

а я крім Ратушняка за останні роки нікого в області і не бачу за масштабам мислення і вмінням робити конкретні справи.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат