Цього тижня Балоги хочуть всадити свою людину у крісло голови облради    

admin 29.10.2014 10:50 ПОЛІТИКА

Як відомо, на п’ятницю, 31 жовтня, Іван Балога «свистає» всіх обласних депутатів на сесію.

За наявною у нашого видання інформацією, саме на ній Балоги намагатимуться всадовити у крісло голови обласної ради свого холуя.

Балоги десятиріччями знаходяться при владі в Закарпатській області, а край лише деградує.

Він є уособленням Сім’їЯнуковича, який також ставив на місця виключно своїх родичів та холуїв. Де зараз Янукович? Ховається в Росії без можливості виїзду і житиме він у ненависті мільйонів громадян України.

Таку саму «сім’ю» на Закарпатті вибудовує екс-міністр Януковича, Балога, позиції якого наразі захитались. Сесія облради 31 жовтня – його останній шанс утримати частинку влади у себе в руках. Враховуючи це, порядним депутатам потрібно не піддатися на його маніпуляцію з сесією і не допустити чергового ставленика князька, бо це може перерости у черговий протестний Майдан, а вас депутатів наступного разу народ винесе на вилах. А щодо Балог, то вони як таргани – виживуть і будуть підшуковувати собі нових господарів і політичних рабів.

Шановні депутати! Не будьте кнопкодавами у «завидівських політаканів, не для цього вас обирали до обласної ради. Не можете відкрито протистояти Балозі, то просто не прийдіть на сесію, тим самим зірвавши його плани. І пам’ятайте, від Балоги з його сім’єю відреклися всі політичні сили України. Наразі вони із без п’яти хвилин «неголовою» Іваном без посад, а прості нардепи. І добре усвідомлюють, що їх політичний вплив – на позначці «0» і хоч якось намагаються урвати для себе владу.

Звернення до всіх порядних Депутатів Закарпатської обласної ради: «Якщо Ви дійсно патріоти рідного краю, то проігноруйте чергову сімейно-політичну сесію Балоги!».  

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=85709

admin

Коментарі :


29.10.2014 11:27 балога

ти ще ся сумніваєш


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат