Балоги намагаються не пустити на вибори Ледиду

admin 17.09.2014 16:26 ПОЛІТИКА

Учора всі інформаційні ресурси області вибухнули новиною – ЦВК відмовила Олександру Ледиді у реєстрації кандидатом по мажоритарці. Офіційна причина відмови – неточності у документах.

Але в кулуарах говорять про інше. Експерти кажуть, що «палки в колеса» екс-губернатору ставить його вічний конкурент із амбіціями господаря усього Закарпаття. Той самий, що днями разом із майже усім своїм сімейством висунувся в депутати від президентської політсили і начебто пообіцяв Петру Порошенку перемогу в області шести своїх кандидатів, включно   з 68-им виборчим округом, по якому й має намір балотуватися Олександр Ледида

Ні для кого не секрет, що на позачергових виборах до Верховної ради «сім’я» неофіційно планує підтримувати Василя Ковача. Того самого, колишнього регіонала, якому мукачівські ж ЗМІ під час попередніх виборів приліпили образливе прізвисько «Вася-кіловольт».   І який цього разу буде, найімовірніше, використовувати ті ж, двохсотгривневі,   методи агітації. Бо іншого шансу на чесну перемогу не матиме.
За даними соцопитувань,   Ледида входить до трійки найрентинговіших кандидатів по округу №68 – Ужгород та район. А от упізнаваність діючого депутата від 68 виборчого округу Василя Ковача сягає не більше   6%. Наголосимо, мова не йде про популярність – тільки про рейтинг впізнаваності.
Тобто, відмова у реєстрації Ледиді є ще одним методом боротьби з конкурентом. Робити вибори Ковачу, за умови присутності Ратушняка та Ледиди буде значно проблематичніше і дорожче.

Схоже, що заради перемоги в 68-му виборчому окрузі мукачівська «сім’я» традиційно сподіватиметься на підкуп та використання адмінресурсу. Саме для цього вони всадили в губернаторське крісло свою людину – Василя Губаля. Відзначимо, що доля останнього значною мірою також залежатиме від результатів виборів у 68-му виборчому окрузі.

admin

Коментарі :


18.09.2014 11:15 Орест

Собак хернячий :)))


18.09.2014 10:06 Балог

херня собача


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат