Чи є межа зла?

18.07.2014 15:28 ПОДІЇ

Рашисти збили над Донбасом цивільний літак. 295 загиблих.


У четвер поблизу українсько-російського кордону на Донбасі проросійські терористи збили пасажирський літак компанії «Malaysia Airlines», який здійснював рейс Амстердам—Куала-Лумпур. Всі пасажири загинули. Всього 295 невинних жертв. Жертв тварини Путіна.

Проросійські терористи поспішили заявити, що вони збили український військовий літак. Бойовики раділи і вихвалялися.   Однак згодом виявилося, що літак пасажирський та ще й не український. Росіяни почали повідомляти, що його збив український військовий винищувач. Згодом кремлівські журналісти вже зовсім заплуталися. В новинах російських ЗМІ можна було прочитати, що це український винищувач збив пасажирський літак, а вже потім ополченці збили український військовий літак.

Однак Пентагон підтвердив, що літак був збитий із російської території. А згодом СБУ оприлюднили телефонні переговори між терористом Безлером та його російським шефом. У цій розмові Безлер спочатку доповідав, що збили український літак, а потім знову доповідав, що літак виявися пасажирським. Бойовики терміново почали прибирати місце злочину. Вони нікого до літака не допускали, а згодом вирішили, що «чорну скриньку» відправлять на експертизу до Москви, а не Києва.

Тисячі киян того ж дня понесли квіти до посольств Малайзії та Голландії. Серед загиблих були десятки дітей, які летіли на відпочинок на Балі.

Звичайно, що Росія і не думає просити вибачення за цей злочин. Кремль буде робити все, щоб перекинути звинувачення на Україну. Бо у Кремлі сидять нелюди. Гівнюк Путін начхав на весь світ. І невже світ знову проковтне це масове вбивство?

Коментарі :


21.07.2014 20:04 Федор

не все ясно конечно, но на счет тебя, гнида, все всё поняли


21.07.2014 19:40 Петро

Разоблачение лжи по поводу сбитого Боинга http://www.youtube.com/watch?v=4bNPInuSqfs


21.07.2014 00:30 Петро

О, еще один появился, которому все ясно...


19.07.2014 13:26 Федор

вигыдно не вигыдно, надо не надо, при чем здесь это? ясно, что его сбили случайно и ясно кто. спишь и снится тебе, жлобу, откуда бы выгоду поиметь.


19.07.2014 11:20 Петро

Рата уже назначив винуватих, нащо йому чекати розслідування катастрофи, він уже все знає. А то, що сбити літак вигідно лише укр.арміії, а ополченцям нафік не потрібно - то його не шкребе. Головне тепер можна ввести НАТО і почати третю світову, ура, все як по замовленню!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат