Анонс футбольних подій на вихідних

Євген Свищо для rionews 25.04.2014 18:59 СПОРТ

У суботу 26 квітня в селі Сільце на Іршавщині відбудуться фінальний турнір нашої області на призи шкіряного м'яча. В цей же день на міні-футбольному полі ЗОШ № 8 відбудеться 3 тур міського чемпіонату з міні-футболу.

У неділю 27 квітня стартує чемпіонат Закарпаття в першій лізі в західній та східній зонах. В східній зоні більшість клубів з досвідом обласних змагань. Новачки – «Карпати» Дубове та «Вікторія» Біла Церква. Повернулась у гру великобичківська «Ялинка». Натомість, не побачимо клубів з Тячева, Тересви та Буштина. У західній зоні більшість є першопроходцями. Серед них і один із кращих клубів останнього десятиліття Іршавського районного чемпіонату «Сільце». У останньому контрольному поєдинку сілецькі гравці розгромили переможця Ліги чемпіонів Закарпаття 2012 року «Артос» з Гаті – 6:2. Покер на свій рахунок записав Іван Кляп. Ще по разу відзначились Іван Качур та Владислав Маринець.

В цей же день стартує літній чемпіонат Виноградівського району з футболу, пройдуть матчі 4 туру літнього чемпіонату Мукачівського району та 3 туру весняного чемпіонату Свалявського району «Пролісок». Першість Виноградівського району з попереднього групового етапу. 16 клубів змагатимуться у 4-х групах за 8 путівок у вищу району лігу. По 2 невдахи змагатимуться за малі нагороди у першій районній лізі.  

Також, 27 квітня на стадіоні «Бужора» в Іршаві відбудеться фінал зимово-весняного чемпіонату Іршавського району між «Заріччям» та «Бужорою». Початок поєдинку о 15.00.  

1 тур у першій обласній лізі
27 квітня, неділя:
Східна зона:
«Говерла» Ясіня – «Віск» Вишково, «Старт» Золотарево – «Терново», «Вільхівці» – «Ялинка» Великий Бичків, «Петрово» Пийтерфолво – «Карпати» Дубове, «Карпати» Рахів – «Кісва» Косівська Поляна, «Вікторія» Біла Церква – «Велика Копаня»,

Західна зона: «Віола» Худльово – «Карпати» Перечин, «Карпати» Верхній Коропець – «Дийда» Дідово, «Баранинці» – «Сокіл» Кінчеш, «Велика Бийгань» – «Вітязь» Концгазо, «Локомотив» Чоп – «Ракошино», «Березний» Великий Березний – «Сільце». Початок матчів: юнаки – 15.30, дорослі 17.00.

Євген Свищо для rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат