Міліціонерам РФ обмежили виїзд в 120 країн світу

admin 23.04.2014 12:56 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Співробітникам МВС та Федеральної служби Російської Федерації з контролю за обігом наркотиків обмежили виїзд в 120 країн світу, повідомив в твіттері заступник комітету Держдуми РФ з безпеки та протидії корупції Олександр Хінштейн.


«Щодо виїзду за кордон для МВС: згідно з телеграмою заступника міністра (Сергія) Герасимова, начальникам органів (УМВС) заборонено виїзд в усі країни з приватними цілями. Для особового складу, в т.ч. цивільних, обмежено виїзд в 120 країн. Кожен виїзд з індивідуального дозволу керівника», - пише депутат.

Те ж саме, за його словами, стосується співробітників ФСКН. «Кажуть, заборона послідує і для ФСВП. У ФМС (міграційна служба) - ні ... Співробітники тисячами здають путівки, куплені на травневі свята», - додав він.

Раніше «Дождь» повідомив, що деяким керівникам МВС в регіонах розіслали телеграму, в якій йдеться про «складну міжнародну обстановку» і «почастішання провокацій» щодо співробітників міністерства за кордоном, у зв'язку з чим тимчасово обмежено виїзд за межі Російської Федерації керівників усіх рівнів системи МВС.

http://www.day.kiev.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат