Від Балоги втікають підприємці

admin 01.11.2013 11:24 СОЦІО

З ужгородського супермаркету «Барва» втекли усі орендарі. З десяток підприємців не погодилися з постійно зростаючими апетитами мукачівської родини, якій, очевидно, вже не вистачає на «цигарки з пивом».


Як повідомили працівники магазину, орендарі одностайно не погодилися на нові умови оренди, які їм запропонували власники і оголосили бойкот. На це їм керівники «Барви» вказали на двері. Тож на місці, де були магазинчики, аптека, прокат відеофільмів тепер порожнеча.        

Підприємці ж кажуть, що власники «Барви» вже настільки знахабніли з постійним підвищенням орендної плати, що дешевше винайти торгівельну площу в центрі Ужгорода.  
 
Зрозуміло, що у клану Балог почалася економічна криза. Спочатку їх відірвали від контрабандної присоски на державному кордоні, де вони кілька років поспіль безперешкодно і без жодних сплат мита провозили цигарки, алкоголь та м’ясо. Потім Балоги «пролетіли» повз усіх тендерів на будівельні роботи і їхній цегельний завод в Іванівцях вже більше року простоює, бо немає збуту. А ще закінчилася «лафа» з протипаводковими роботами.

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=67157




  Тепер ось Балогам доводиться на всьому економити і обдирати як липку» своїх орендарів.   Бо доходів, які отримує сімейство з супермаркету «Барва» не вистачає на утримання телеканалу «М-студіо», газети «Старий замок», двох кишенькових сайтів та оплати роботів залишків партійних осередків.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат