Топ 7 кращих подарунків для закарпатців

Крістіна Балінт 19.01.2013 20:12 ДОЗВІЛЛЯ

Новорічні свята позаду, а хороший настрій залишився. Ще б пак, адже кожен з нас отримав море позитивних вражень та хороших спогадів після двотижневого святкування. Але ж як день святого Миколая, Новий рік та Різдво без подарунків? Як ви помітили, протягом 3 тижнів на нашому сайті проводили голосування за кращі варіанти подарунків на зимові свята. Отож, маємо такі результати голосування.

Економічна ситуація в нашій країні дається взнаки. Бо ж близько 30% відвідувачів сайту хотіли б отримати в подарунок гроші. Скоріш за все, люди, які обрали цей варіант відповіді, просто керуються лозунгом «все в сім’ю» і отримані кошти витратять на подарунки для близьких та рідних Або ж ще й досі не визначилися з подарунками, і просто збирають кругленьку суму, щоб потратити пізніше.

Друге місце серед найбажаніших подарунків закарпатців посідає туристична путівка. Та хто б сумнівався? За вікном сніг(ну це в кращому випадку), заклопотані люди бігають базарами, супермаркетами, і аж настрій новорічний зникає. А так хочеться інколи зустріти Новий рік в засніжених Альпах, або ж підняти келихи під бій курантів біля Ейфелевої вежі.
«Не хочу подарунків, краще сам даруватиму» – закарпатці народ щирий, і як бачимо дуже щедрий! Саме цей варіант відповіді обрало 18% голосуючих. Якщо чесно я й не сумнівалася. Адже святковий настрій дуже часто виникає саме під час прогулянок магазинами, коли ми обираємо подарунки для рідних та близьких нам людей.

А от 17 % закарпатців мріють знайти під ялиночкою щось із сучасної техніки. Мобільні телефони, планшети, смартфони, нетбуки вже поселилися в нашому житті. Тому можна тільки уявити оту радість, з якою ваша близька людина отримає новенький омріяний планшет або смартфон…без них вже нікуди.
Довгий час прикраси та коштовності були показником заможності людини. Зараз же, для того щоб показати свій фінансовий стан, варто придбати iphone останньої моделі або ж планшет, чи іншу сучасну техніку. Сережки, обручки, ланцюжки, браслети, та інші коштовності відійшли на другий план. Саме тому за цей варіант подарунків проголосувало всього лише 5 % закарпатців.

Років зо тридцять тому отримати нову кофтину, або ж модні джинси було найкращим подарунком. Зараз же, вулиці міста переповнені магазинами одягу різного ґатунку. Від брендового одягу до секонд хенду, від вишуканих суконь до лижних костюмів. Кожен закарпатець може знайти те, що йому до душі,   тому зараз отримати в подарунок щось із одягу хоче тільки 4 % краян.

Останнє місце нашого рейтингу посідають подарунки зроблені своїми руками, за цей варіант подарунків проголосувало лише 2% закарпатців.

З плином років   змінюються й погляди. Життя фінансів, техніки та відпочинку – саме такого світогляду притримуються наші краяни. Хоча є й альтруїсти,які радше приготують сюрприз іншій людині, аніж чекатимуть на подарунки. А закарпатцям в новому році хочеться море позитивних емоцій. Тож даруйте тепло та радість своїм рідним і близьким!

Крістіна Балінт

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат