Нові книги вже скоро можна буде придбати на «Книга-фест – 2013»

admin 21.05.2013 11:05 ПОДІЇ

23 травня з 10.00 до 18.00 у галереї "Ужгород", що на проспекті Свободи, відбудеться виставка-ярмарок «Книга-фест – 2013».

Важливою частиною цьогорічної виставки-ярмарку стануть презентації нових книг, автограф-сесії, зустрічі з авторами, книжкова лотерея. Відвідувачі також самі зможуть обрати книгу-симпатію із запропонованих на виставці книг з Ужгорода, Мукачева, Тернополя та Львова.

Організаторами виставки є управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, управління культури облдержадміністрації, Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф. Потушняка, Закарпатська організація Національної спілки письменників України, громадська організація "Асоціація бібліотекарів Закарпаття".

В рамках виставки 22 травня у приміщенні Закарпатської організації НСПУ о 14.00 відбудеться "круглий стіл" на тему "Сучасна книга: здобутки, проблеми, перспективи", в якому візьмуть участь письменники, видавці та гості книжкового свята, о 16.00 – урочисте відкриття меморіальних дошок Федору Потушняку та Петру Скунцю на фасаді ЗОУНБ, а о 17.00 у читальній залі ЗОУНБ з шанувальниками книги зустрінуться гості "Книга-фесту" видавці і автори видавництва "Богдан" (м. Тернопіль) та українські письменники Словаччини.

admin


За матеріалами прес-центр ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат