Губернатор Ледида закликав мера Ужгорода навести лад у місті

20.04.2013 15:41 РАТУША

Наруги над обласним центром із боку міської влади не витримав уже й керівник області Олександр Ледида. Неохайний та брудний Ужгород нарешті потрібно прибрати. Про це губернатор сказав на зустрічі з мером Ужгорода Віктором Погорєловим.

Загалом, як повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА, розмова стосувалася весняного благоустрою. Олександр Ледида наголосив, що в найближчі кілька тижнів у Ужгороді традиційно очікують туристичного буму, тож міська влада має подбати про гідне обличчя обласного центру.

— Ще дуже великий шмат роботи треба здійснити, адже через затяжну зиму на благоустрій лишається мало часу. Тому маємо акумулювати зусилля й у короткі терміни привести Ужгород до ладу. Мова йде насамперед про прибирання сміття, озеленення, фарбування бордюрів. Ужгород має відповідати званню обласного центру.

— Ми вже почали працювати в цьому напрямку, але хочу попросити вашого сприяння в залученні до роботи обласних структур та установ, — звернувся до керівника краю Віктор Погорєлов.

— Можете стовідсотково розраховувати на підтримку — всі обласні структури, розташовані в місті, обов’язково долучатимуть до благоустрою. Тож можете сміливо запрошувати їх до роботи. Більше того, якщо якась із вищезгаданих установ відмовиться брати участь у весняній толоці, її керівник матиме особисту розмову зі мною. Без розуміння, що благоустрій — наше спільне завдання та інтерес, нічого не вийде, — зауважив Олександр Ледида.

Також керівник краю наголосив: слідкувати за порядком у місті — завдання не кількох днів, цю проблему треба вирішувати системно, тому міська влада мала би більше уваги приділяти саме наведенню ладу в Ужгороді.

І дійсно, хіба прибирання та облагородження міста повинні відбуватися лише в рамках якоїсь акції? Це щоденний обов’язок відповідних комунальних структур і, здається, губернатор узяв це питання на контроль. Щоб не було так, що до масового візиту в Ужгород туристів, які приїдуть подивитися на сакури, місто трохи причепурять, а потім знову потопатимемо у бруді.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат