Справу "контрабандного тунелю" направили до суду

admin 21.11.2012 18:10 ПОДІЇ

19 листопада досудове слідство по резонансній кримінальній справі щодо осіб причетних до так званого «контрабандного тунелю» закінчено, матеріали вже передані до Ужгородського міжрайонного суду для розгляду по суті.

Як раніше повідомляла прес-служба прокуратури Закарпатської області 17 вересня, прокуратурою Закарпатської області було порушено кримінальну справу стосовно двох закарпатців, підозрюваних у причетності до контрабандного тунелю за фактом самовільного зайняття земельної ділянки (ч. 2 ст. 197-1 КК України).

Передувало цьому порушення кримінальної справи слідчим відділом УСБУ в Закарпатській області. Вказані справи,   за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів (ч. 2 ст. 28 і ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 305 КК України КК - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією наркотичних засобів та з конфіскацією майна) було об’єднано в одне провадження.
Тепер долю обвинувачених визначить суд.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат